ERC denuncia la campanya político-mediàtica orquestrada per desprestigiar Carod-Rovira


  • Comparteix:

Víctor Alexandre va ser l'encarregat de llegir el manifest. (cedida)

Víctor Alexandre va ser l'encarregat de llegir el manifest. (cedida)

La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya considera que Josep Lluís Carod-Rovira ha estat sotmès a una campanya política i mediàtica de desprestigi per haver defensat el diàleg per resoldre un conflicte. La formació republicana ha mostrat el suport al secretari general republicà amb la lectura d'un manifest en la seva defensa.

L'encarregat de llegir el manifest de suport a Carod-Rovira a la seu política del partit republicà ha estat Víctor Alexandre. L'escriptor i periodista santcugatenc ha remarcat el compromís ètic del secretari general d'ERC amb la pau. Alexandre denuncia la campanya de desprestigi a la qual, segons el periodista, està sotmès Carod-Rovira.

Víctor Alexandre

Carod-Rovira està sotmès a una campanya meidàtica i política de desprestigi per haver defensat el diàleg


El president de la secció local Jaume Massanés ha manifestat la total adhesió dels militants locals al secretari general republicà. Massanés afirma que les eleccions espanyoles del març seran un plebiscit sobre l'actuació de Carod-Rovira.

Jaume Massanés

Les eleccions del març seran un plesbicit sobre la fihgura política de Carod-Rovira


L'acte, seguit per una cinquantena de simpatitzants, ha comptat també amb la intervenció de l'excandidata republicana a les eleccions catalanes Sara Bertran, que ha reclamat que les empreses catalanes deixin d'anunciar-se a l'emissora de ràdio espanyola COPE, ja que considera que és un exemple d'anticatalanisme sistemàtic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.