Llum verda a l'habitatge protegit a Valldoreix i una església a Can Mates


  • Comparteix:

L'entorn de Can Rabella / Font: Google Maps

L'entorn de Can Rabella / Font: Google Maps

L'Ajuntament podrà construir habitatge protegit a Valldoreix, en uns terrenys pròxims a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). A canvi, el consistori cedeix al Bisbat de Terrassa, propietari del solar de Valldoreix, uns terrenys a Can Mates, on podrà construir una església. El ple municipal ha aprovat aquest dilluns de manera definitiva la permuta de terrenys que possibilita les dues operacions.

El bescanvi es fa entre un solar de Valldoreix, propietat del Bisbat de Terrassa, i uns terrenys municipals a Can Mates, al costat de la Masia de Can Rabella. Tal com ha explicat en roda de premsa el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, el solar valldoreixenc compta amb 4.000 metres quadrats per construir habitatge protegit per a joves, mentre que el de Can Mates, de dimensió similar, podrà acollir la construcció d'una església amb una alçada màxima del campanar del 15 metres.

Pere Casajoana

Aquesta permuta ens permetrà disposar d'un solar de 4.000 metres quadrats al carrer dels Santjoanistes. A canvi, el Bisbat de Terrassa rep un terreny a Can Mates per construir una església.


Casajoana també ha avançat que, de moment, no hi ha calendari per a la construcció de la promoció d'habitatge protegit a Valldoreix. L'equip del govern i el PP han votat a favor de l'operació, tret del PSC, ICV-EUiA i la CUP, que s'han abstingut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.