S'estudia traslladar la promoció de Promusa de la Floresta a prop del centre


Temes relacionats

Una plataforma vol aturar la tala d'arbres que preveu un projecte de Promusa (22/mai/13)


  • Comparteix:

Recreació d'una promoció de pisos a la Floresta

Recreació d'una promoció de pisos a la Floresta

L'equip de govern està estudiant traslladar la construcció de la promoció dels pisos protegits previstos a la Floresta a algun solar a prop del centre de la ciutat. Així ho ha anunciat l'alcaldessa, Mercè Conesa, al ple d'aquest dilluns, després que el regidor de la CUP Ignasi Bea interpel·lés l'equip de govern per saber si havien mogut fitxa després que la Plataforma Unitària contra la Construcció de Pisos demanés la paralització del projecte, que preveu talar al voltant de 130 arbres.

Bea ha demanat a l'equip de govern si havia fet seguiment del tema de la construcció dels habitatges socials a la Floresta, arran de la irrupció de la Plataforma Unitària contra la Construcció de Pisos en el ple de maig. Conesa ha assegurat que l'equip de govern està treballant per prioritzar altres promocions de Promusa al centre i estudiar el trasllat de la que estava prevista a la Floresta a algun altre solar.

Mercè Conesa

He plantejant replantejar la qüestió de Promusa a la Floresta i prioritzar altres promocions al centre de la ciutat. Actualment tenim tres solars on traslladar aquesta promoció.


Conesa ha dit que 'no cauen en un sac buit' les demandes ciutadanes que se li fan arribar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.