La CUP reclama al consistori eines per facilitar la difusió dels actes de les entitats


Temes relacionats

Una xarxa de plafons difondrà les activitats de les entitats als espais públics (22/mar/11)


  • Comparteix:

La CUP vol que les entitats ho tinguin més fàcil a l'hora de difondre els seus actes

La CUP vol que les entitats ho tinguin més fàcil a l'hora de difondre els seus actes

La CUP reclamarà amb una moció que l'Ajuntament faciliti a les entitats la tasca de difondre les seves activitats. El partit considera que ara els col·lectius tenen massa entrebancs administratius i, per això, demana que s'acompleixi la moció aprovada fa dos anys que preveia la instal·lació d'una xarxa de plafons per al teixit associatiu.

El ple aprovava el 2011, arran d'una moció d'ERC, una declaració institucional que preveia la creació d'una xarxa de plafons a l'espai públic i als equipaments municipals per a ús exclusiu de les entitats. El compromís venia a solucionar la manca d'espais que porta els col·lectius a penjar cartells a llocs on està prohibit fer-ho. La iniciativa era un dels acords previstos dins el Pla Local de Joventut.

Dos anys després, la CUP reclama el compliment d'aquella declaració institucional i la incorporació d'altres mesures per 'fer més fàcil' a les entitats la comunicació de les seves activitats. El partit reclama que l'Ajuntament apliqui una moratòria en les sancions a les entitats que pengen cartells on no està permès, que elimini la fiança per a la realització d'actes i que assumeixi l'assegurança de responsabilitat civil.

El regidor de la CUP, Ignasi Bea, explica que les opcions de què disposen les entitats per difondre la seva tasca a àmbit públic no són operatives.

Ignasi Bea

Els 'pirulins' estan plens, els QIM no donen servei i l'ordenança municipal contempla sancions importants.


La proposta dels independentistes també demana que el consistori respongui amb més antelació les sol·licituds dels col·lectius per al desenvolupament d'activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.