El PSC demana un estudi per cobrir pistes esportives a l'aire lliure


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Ferran Villaseñor i Pere Soler, a la seu dels socialstes

D'esquerra a dreta, Ferran Villaseñor i Pere Soler, a la seu dels socialstes

El PSC proposa que s'estudiï la possibilitat de cobrir algunes de les pistes esportives a l'aire lliure, com les de Sant Francesc, el Joan Maragall i el Pi d'en Xandri. Segons els socialistes, en un termini d'entre cinc i 10 anys també es podrien adequar els vestidors i construir unes cobertes laterals.

El PSC veu en l'estudi per cobrir algunes pistes l'alternativa a la remota possibilitat de construir equipaments a causa de la crisi. Segons els socialistes, això també permetria facilitar espais de joc als clubs de la ciutat i descarregaria de pressió els actuals complexos esportius, en un pla que ha resumit el portaveu Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Volem un pla de xoc d'infraestructures esportives perquè no hi ha una planificació feta.


El PSC presentarà una moció en aquest sentit al proper ple. Al text afegeix que, un cop fetes les valoracions dels espais i les reformes, caldrà elaborar una memòria econòmica amb la despesa per als diversos pressupostos municipals posteriors.

Els socialistes també demanen que es busqui finançament per a les reformes a altres administracions com la Diputació, l'Àrea Metropolitana i la Generalitat.

Segons la moció, el programa d'actuacions s'ha d'obrir a agents implicats com centres escolars, les AMPA i els clubs esportius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.