L'ANC i Òmnium confien a reunir les 1.800 persones per fer la Via Santcugatenca


  • Comparteix:

Imatge d'una part del recorregut pel qual es produirà la Via Santcugatenca / Font: ANC

Imatge d'una part del recorregut pel qual es produirà la Via Santcugatenca / Font: ANC

L'ANC i Òmnium creuen que podran reunir les 1.800 persones necessàries per encerclar el Monestir aquest dissabte per construir la Via Santcugatenca. A pocs dies per finalitzar el termini d'inscripcions, la iniciativa té 600 adhesions per fer una cadena humana des de la plaça de Lluís Millet fins a l'avinguda de Cerdanyola.

El responsable de la Via Santcugatenca, Vicenç Alegre, ha recordat als interessats que apuntar-se abans de dissabte facilitarà l'organització de la iniciativa, que vol sumar 1.800 persones. Amb tot, els responsables confien a arribar a aquesta quantitat ja que esperen moltes inscripcions d'última hora. En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat, Alegre ha explicat que preparen recorreguts alternatius per encabir més gent.

Vicenç Alegre

Creiem que hi haurà gent que s'hi voldrà afegir en l'últim moment. Per això també tenim preparats recorreguts complementaris.


Les inscripcions estaran obertes fins al mateix dia de la proposta. La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) també organitzarà una inscripció col·lectiva per fer possible la Via Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.