L'AMTU exposa al conseller les infraestructures prioritàries


Temes relacionats

L'AMTU es reforça per mantenir les inversions a la segona corona ( 2/des/12)

L'AMTU aposta per ampliar el trasport transversal dins la corona metropolitana (22/set/11)


  • Comparteix:

Moment de la reunió amb el conseller / Font: Toni Torrillas

Moment de la reunió amb el conseller / Font: Toni Torrillas

L'Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU), de la qual forma part Sant Cugat, ha traslladat al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, la necessitat d'avançar en els projectes d'infraestructures prioritaris per a la segona corona. L'associació també ha reclamat participar activament en el projecte de la Generalitat de la T-Mobilitat.

L'AMTU s'ha reunit aquest divendres amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, per presentar-li els seus objectius. L'agrupació de municipis ha traslladat la necessitat d'avançar en infraestructures que considera imprescindibles. Per això ha reclamat una reunió abans d'acabar l'any amb el ministeri de Foment per exposar aquestes infraestructures prioritàries, prèviament consensuades amb els alcaldes de l'àmbit de l'AMTU.

L'associació també ha demanat participar activament en el projecte de T-Mobilitat, que prepara la conselleria de Territori i Sostenibilitat. El seu conseller, Santi Vila, ha remarcat la voluntat de la Generalitat de mantenir una estreta col·laboració amb l'AMTU.

De la seva banda, el president de l'AMTU i alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha traslladat al conseller altres aspectes vinculats amb el finançament dels serveis urbans de transport de la segona corona metropolitana. En aquest sentit, ha expressat que la situació econòmica del transport públic és difícilment sostenible per als ajuntaments, que han hagut d'augmentar la despesa en mobilitat a causa de la davallada de viatgers i la disminució de l'aportació de la Generalitat.

Sant Cugat forma part de l'AMTU des del 2003, una adhesió que va ser aprovada pel ple municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.