El nomenament del nou representant d'ERC a Promusa provoca l'enuig de l'antic representant, el 'crític', David Sempere


  • Comparteix:

El president d'ERC és ara el representant dels republicans al Consell d'Administració de Promusa.

El president d'ERC és ara el representant dels republicans al Consell d'Administració de Promusa.

David Sempere, dimissionari de l'anterior executiva d'ERC, ha denunciat un acte de 'represàlia política' per part del grup municipal d'Esquerra. Segons Sempere, l'executiva d'ERC l'ha substituït, sense previ avís, com a conseller de Promusa després que ell manifestés a la direcció local del partit la seva preocupació pel que considera un incompliment dels acords del pacte de govern pel que fa a la construcció d'habitatge públic. En canvi, des de l'executiva d'ERC s'assegura que el nomenament de l'actual president, Jaume Massanés, com a conseller de Promusa respon a la tradició del partit que aquest càrrec l'ocupi un dels màxims dirigents de la formació.

Segons ha explicat Sempere, fa 15 dies la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, li va comunicar que l'executiva d'ERC l'ha substituït com a conseller de Promusa en representació d'aquesta formació per l'actual president d'ERC, Jaume Massanés.

Sempere afirma que des d'ERC no se li ha comunicat aquesta decisió i considera que és víctima d'un acte de repressió política ja que la seva substitució com a conseller de Promusa arriba després que ell manifestés a Eduard Pomar i Toni Ramon la seva preocupació pel que considera l'incompliment dels acords del pacte de govern amb CiU pel que fa a l'habitatge públic.

David Sempere

La decisió arriba després que planetgi a la direcció local d'ERC que el pacte pel que fa a Promusa no s'està complint.


Segons Sempere, les dades actuals indiquen que Promusa no construirà els mil habitatges previstes en els propers 4 anys, mentre que la previsió d'habitatge públic a l'eix vertebrador també va ala baixa.

De la seva banda, en canvi, l'actual president de l'executiva, Jaume Massanés, ha afirmat que la decisió de substituir Sempere en el càrrec de conseller de Promusa respon a la tradició del partit que aquesta feina l'assumeixi un dels màxims dirigents de l'executiva.

Jaume Massanés

David Sempere no està dins l'actual executiva i el càrrec de representant de Promusa per ERC sempre l'ha tingut el president o el secretari d'organització.


Segons Massanés, lluny de dificultar la tasca del partit per vetllar pel compliment del pacte, aquesta decisió ho facilita ja que des del consell d'administració de Promusa poden seguir de prop el que s'està fent.
Per la seva banda, el tinent d'alcalde Eduard Pomar ha desmentit el fet que Sempere li comuniqués després del darrer consell de Promusa la seva preocupació per l'incompliment dels acords de govern. Sampere creu que aquesta negativa respon al nerviosisme polític de Pomar.

Pel que fa a aquest tema, tant Massanés com Pomar asseguren continua la previsió de fer 1.000 pisos en els propers 4 anys, i que s'està treballant pel compliment de l'acord de govern que el propi David Sempere va negociar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.