La santcugatenca Montserrat Colldeforns ocupa el número 6 de les llistes del PSC al Congrés


  • Comparteix:

La santcugatenca Montserrat Colldeforns ocupa el número 6 a les llistes del PSC per Barcelona. En cas que surti escollida diputada, aquesta serà la seva primera experiència política. Colldeforns és economista i especialista en la hisenda pública. De fet, entre els anys 80 i 85 va formar part de la comissió de traspassos entre Catalunya i l'Estat.

Montserrat Colldeforns va a les llistes del PSC com a independent. El proper 14 de març, doncs, concorrerà com a candidata al Congrés dels Diputats, una institució on, segons Colldeforns, també hi ha representats els interessos locals. De fet, com explica Colldeforns, un dels temes més importants per a les Comunitats Autònomes, el finançament, està estretament vinculat a la Hisenda Local.

Montserrat Colldeforns

La discussió sobre el finançament autonòmic és indestriable dels interessos de les hisendes locals. Per tant, és clar que els interessos locals estan representats al Congrés.


Colldeforns, experta en fiscalitat, va formar part del personal tècnic de la comissió de valoracions de traspassos entre Estat i Generalitat que es va formar als anys 80. Gran coneixedora de la realitat fiscal de les Comunitats Autònomes i de l'Estat, opina que, actualment, la perspectiva és molt més bona, tot i que cal treballar perquè les Comunitats assoleixin més capacitat normativa i de gestió.

Montserrat Colldeforns

Hem de reforçar l'autonomia fiscal incidint en la normativa dels impostos i tenint més responsabilitat en la gestió.


Montserrat Colldeforns és nascuda a Barcelona però porta 26 anys vivint a Sant Cugat. De fet, els seus tres fills, de 25, 23 i 20 anys han crescut aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.