Es constitueix la comissió que ha d'abordar la modificació del ROM


  • Comparteix:

Recasens ha explicat que una vegada dormalitzada la comissió, cal començar a treballar.

Recasens ha explicat que una vegada dormalitzada la comissió, cal començar a treballar.

La comissió municipal per modificar el Reglament Orgànic Municipal, el ROM, ja ha començat a caminar. Aquesta mateixa setmana, s'ha formalitzat la primera reunió de tots els grups amb representació al consistori per informar-los de la voluntat de constituir aquesta comissió i escollir ja els seus representants. L'objectiu de la modificació del ROM, entre d'altres, és fomentar la participació ciutadana.

Tal i com s'havia compromès a fer, l'Ajuntament ha engegat ja el procés per modificar el reglament Orgànic Municipal, el ROM. L'objectiu és actualitzar un reglament que ja té uns quants anys i que cal adequar en temes com els consells de districte, entre d'altres, tal i com explica l'alcalde.

Lluís Recoder

El ROM ja té uns quants anys i que ara hem de reformar, amb la participació de les forces polítiques però també de les associacions de veïns.


El primer pas ha estat una reunió amb tots els grups municipals per informar-los de la voluntat de constituir una comissió per dur a terme aquesta modificació i que ha servit també per designar els representants de cada partit.

Joan Recasens, tinent d'alcalde de Presidència, explica que fet aquest primer tràmit, la comissió es constituirà ja durant els propers dies.

Joan Recasens

Es crearà una comissió per estudiar la revisió del ROM, però abans ho havíem de parlar amb els altres grups municipals.


De moment, recordem que en els pressupostos pel 2004 es preveu que els districtes puguin gestionar, per primera vegada, un total de 150.000 euros que es destinaran a les necessitats i prioritats que determinin els veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.