El PP retira la moció que demanava crear una regidoria de Família


Temes relacionats

El PP reclama la creació d'una regidoria exclusiva de Família ( 3/jul/13)


  • Comparteix:

El PP demanava la creació d'una regidoria específica de Família i un organisme autònom

El PP demanava la creació d'una regidoria específica de Família i un organisme autònom

El PP ha decidit retirar la seva proposta de crear una regidoria de Família per seguir el debat i acotar les accions sobre aquest àmbit. Des de l'equip de govern, la regidora d'Educació, Universitat i Família, Esther Salat, ha manifestat que les polítiques familiars són una prioritat per al consistori. La resta de l'oposició ha dit que ja existeix una regidoria d'aquest àmbit i que el PP només té present un model de família.

ESCOLTA-HO

Amb aquesta moció, el PP volia reivindicar la importància de la família com una de les institucions més fonamentals de la societat. Un col·lectiu, diuen els populars, que s'ha vist molt perjudicat per la crisi 'generant ruptures familiars i exclusió social'. Finalment, el PP ha retirat la moció per 'continuar el debat'.

El portaveu del PP, Jordi Carreras, ha expressat que la moció no vol ser un atac contra les actuals polítiques impulsades des del consistori, i que demanen una regidoria exclusivament de família que augmenti i millori les polítiques d'aquest àmbit.

Jordi Carreras

El que demanem és que es creï una regidoria exclusivament de família i que li doni suport a aquest organisme perquè augmenti i millori les polítiques d'ordre familiar.


De la seva banda, la regidora d'Educació, Universitat i Família, Esther Salat, ha destacat que la família és una prioritat per a l'Ajuntament, que és un referent i pioner en algunes de les polítiques que impulsa, i que es desenvolupa des d'un punt de vista transversal a totes les àrees del consistori.

Esther Salat

Aquest Ajuntament té les polítiques adreçades a la família com una clara prioritat. És un dels objectius definits com a estratègics i es tracta des de la transversalitat.


La resta de grups municipals s'han mostrat en contra del text presentat pels populars. El PSC afirma que la moció manca d'un rigor econòmic en no saber quantificar els costos de la proposta; ICV-EUiA puntualitza que ja existeix una regidoria de Família i que no en cal una altra, i la CUP critica que el PP només considera un únic model de família, impropi del segle XXI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.