Vistiplau final del ple a l'operació del CMSC i la Policial Local


  • Comparteix:

El CMSC podrà utilitzar el rocòdrom

El CMSC podrà utilitzar el rocòdrom

El ple dóna el vistiplau definitiu, amb l'abstenció de la CUP, a l'operació que permetrà la incorporació de la Policia Local a l'edifici adjacent al consistori que fins ara ocupava el Club Muntanyenc (CMSC), a canvi d'1'3 milions d'euros per a l'associació. La quantitat facilitarà al club l'adquisició d'un nou espai per a l'entitat al carrer de Sant Bartomeu.

ESCOLTA-HO

El document estableix que l'Ajuntament abonarà al Muntanyenc 1'3 milions d'euros en dos pagaments, com a recuperació de les instal·lacions que el club tenia en règim de cessió fins al 2051. Això fa que s'engegui el trasllat de la comissaria de la Policia Local a l'equipament ubicat a tocar del consistori. Amb la llum verda del ple a la compra, comença l'adequació de la planta baixa i el soterrani de l'edifici, amb un cost de 400.000 euros.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que la col·laboració amb el CMSC ha de ser un camí a seguir amb altres entitats.

Mercè Conesa

Trobar camins de solució per a les entitats de la ciutat és un fet fonament dels propers dos anys.


La resta de formacions, tret de la CUP, hi han votat a favor. Els independentistes CUP s'hi han abstingut i el seu portaveu, Guim Pros, ha recordat que les dues entitats van errar en les seves previsions d'espai.

Guim Pros

Ens abstenim per diversos motius, com la manera com s'han fet les coses al CMSC i a l'Ajuntament.


El PP també ha destacat l'estalvi que suposa per a l'Ajuntament la compra de l'espai per a la Policia Local respecte la possibilitat de construir una nova comissaria. El PSC ha mostrat la seva preocupació per la situació de desús en què queda la fins ara seu de la Policia Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.