El portaveu del PSC, Jordi Ménendez, possible nou secretari de la CCRTV


  • Comparteix:

Menéndez va ha estat conseller en aquesta legislatura en el Consell d'Administració de CCRTV.

Menéndez va ha estat conseller en aquesta legislatura en el Consell d'Administració de CCRTV.

El portaveu socialista Jordi Menéndez, es perfila com al nou secretari general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV). Aquesta és almenys la proposta del PSC, que sembla que no acaba d'agradar ERC que opten per algú amb un perfil més 'professional'. Menéndez assegura que no està res decidit i que en tot cas l'última paraula la té el Parlament de Catalunya.

Menéndez ha assegurat que s'està encara en un procés de negociacions per buscar l'acord de tots els grups polítics. L'actual portaveu socialista diu que la setmana vinent, el Parlament de Catalunya haurà d'aprovar la composició final del Consell d'Administració.

Jordi Menéndez

Les negociacions s'han allargat perquè es busca l'acord de tots els partits. Ara, jo no he intervingut en aquestes negociacions.


Menéndez no ha volgut donar importància a les informacions, publicades per algun mitjà de comunicació, segons les quals el seu nomenament com a possible secretari general de la Corporació hauria provocat un nou enfrontament entre el PSC i ERC. Recordem que Ménendez ja ha estat en l'anterior legislatura representant del PSC en el Consell d'Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.