La CUP considera que el Pacte per la Nit incompleix alguns punts


  • Comparteix:

La CUP no està satisfeta amb el Pacte de Nit

La CUP no està satisfeta amb el Pacte de Nit

La CUP lamenta el balanç del primer any del Pacte per la Nit i abandona la reunió de valoració en considerar que s'han incomplert alguns dels acords assolits durant el procés participatiu. Segons el partit, la negativa del consistori a una revetlla de Sant Joan a la plaça d'Octavià i les dificultats per organitzar alguns actes de la Festa d'Unitat Popular (FUP) són un exemple d'aquests incompliments.

La CUP va abandonar la reunió de valoració del primer any d'aquest pacte, celebrada recentment, en comprovar que cap entitat no santcugatenca assistia a la trobada. El partit va demanar la suspensió de la cita però aquesta petició no va prosperar i, com a resposta, no va participar a la reunió que comptava amb membres de l'equip de govern, tècnics municipals i representants de grups polítics. Segons el partit, les entitats ja no veuen l'utilitat del pacte aprovat fa un any. Problemes en la concessió de permisos en l'ús de l'espai públic i incompliments d'horaris, entre d'altres qüestions, han portat a aquest distanciament entre entitats i pacte.

El membre de la CUP Julià Mestieri ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que s'han confirmat els temors que la formació tenia a l'inici del procés. Segons Mestieri, dubtaven del compromís de l'Ajuntament d'aplicar tots els acord inclosos en el pacte.

Julià Mestieri

No s'estan prenent seriosament els acords del pacte. A l'inici ja teníem dubtes sobre si l'ajuntament tiraria endavant tots els compromisos del pacte i sembla que no ho està fent.


Tot i aquesta situació, la CUP assegura que continuarà fent aportacions per millorar la gestió de l'oci nocturn ja sigui a través del pacte o en altres fòrums.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.