El PSC demana una auditoria de les obres realitzades per Ferrovial a Sant Cugat


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor i Pere Soler, d'esquerra a dreta

Ferran Villaseñor i Pere Soler, d'esquerra a dreta

El PSC demana a l'equip de govern una auditoria de totes les obres que les empreses Ferrovial i Cintra han realitzat a Sant Cugat, després que la construcció del PAV3 s'hagi vist esquitxada amb les diligències del jutge instructor del 'cas Palau'. El socialistes creuen en l'honorabilitat de Sant Cugat i consideren que l'Ajuntament ha d'exercir accions legals en aquest procés per defensar la ciutat i aturar les crítiques.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, creu convenient que l'equip de govern demani una auditoria de les obres realitzades per Ferrovial i Cintra. El socialista posa damunt de la taula que algunes d'aquestes obres han fet modificacions a l'alça dels pressupostos, un cop ja s'havien adjudicat les obres.

Ferran Villaseñor

Creiem que l'alcaldessa no té res a veure amb això, però demanem una auditoria de les obres Ferrovial Agroman i Cintra a la ciutat. No deixa de sorprendre que moltes de les obres tinguessin una baixa i després una ampliació de pressupost.


No obstant això, el socialista creu en la paraula de l'alcaldessa quan diu que les concessions es van realitzar de manera neta. El grup municipal socialista creu convenient que s'exerceixin accions legals en el procés per defensar l'honorabilitat de la ciutat.

A més, també ha demanat que la secció local de CDC comparegui públicament per donar explicacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.