El vocal del PP a Valldoreix dóna suport a la Via Catalana


Temes relacionats

Sant Cugat dóna suport a la cadena humana de l'Onze de Setembre (16/jul/13)


  • Comparteix:

Josep Maria Canals, després de la junta de veïns

Josep Maria Canals, després de la junta de veïns

El vocal del PP a l'EMD de Valldoreix ha votat a favor de la moció presentada per CiU-Actuem per donar suport a la Via Catalana de l'Onze de Setembre a la junta de veïns d'aquest dijous. En declaracions a Cugat.cat, Josep Maria Canals ha argumentat el vot a favor dient que s'ha de donar cabuda a tot tipus de mobilitzacions ciutadanes durant la Diada Nacional, incloent les que reclamen la independència encara que ell no estigui a favor d'un nou estat català.

Igual que CiU al ple de dilluns, CiU-Actuem de Valldoreix ha presentat a la junta de veïns una moció de suport a la cadena humana de l'Onze de Setembre que reclama la independència. A diferència de la sessió plenària a Sant Cugat on la moció va rebre els vots contraris del PP, a Valldoreix el text s'ha aprovat per unanimitat, incloent el vot favorable del vocal popular, Josep Maria Canals.

El vot de Canals ha provocat la sorpresa de la resta de formacions, CiU-Actuem i la Candidatura de Progrés (CPCV). Tot i estar en contra de la independència, Canals considera que una abstenció hagués estat 'l'opció còmoda' i que votar a favor és 'l'opció coherent' perquè s'ha de donar suport a totes les mobilitzacions que es facin dins la Diada Nacional de Catalunya.

Josep Maria Canals

La Via Catalana entra dins de l'esperit de la Diada Nacional i és un motiu de cohèrencia donar suport a tots els actes de l'Onze de Setembre.


En declaracions a Cugat.cat, Canals ha dit que de la mateixa manera que el PP participa a l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova 'cal ser coherent' i permetre altres manifestacions i mobilitzacions ciutadanes en el marc de l'Onze de Setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.