Xavier López presenta la primera candidatura a la presidència de la JNC


Temes relacionats

Oriol Torres deixa el càrrec de president de la JNC per motius laborals (23/jul/13)


  • Comparteix:

López, al local de la JNC

López, al local de la JNC

El membre de la JNC Xavier López és el primer en presentar candidatura per rellevar Oriol Torres al capdavant de la presidència de la joventut de CDC. Fer pedagogia per l'Estat propi, canalitzar les propostes del joves cap a l'Ajuntament i ser al costat de les entitats són les potes del projecte de López per liderar la JNC.

Dins el seu projecte, Xavier López aposta per una consulta a favor de l'Estat propi i fer pedagogia al territori a favor del 'sí'.

Xavier López

L'any vinent són les eleccions de la nostra vida i ens cal una majoria àmplia.


López tampoc no descarta ni unes eleccions plebiscitàries ni una Declaració Unilateral d'Independència (DUI). D'altra banda, el candidat nacionalista confia que l'actual bona sintonia amb Unió de Joves (UJ), la branca juvenil d'UDC, i les JERC continuaria sota la seva presidència.

De cara a l'assemblea extraordinària de dimarts vinent que elegirà nou president, López ha apuntat que podria sorgir una altra candidatura i s'ha mostrat obert a pactar una llista unitària.

Xavier López, de 20 anys, porta cinc a les joventuts de CDC i és el responsable de relacions institucionals de l'actual executiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.