Conesa reitera que la construcció del PAV 3 no té relació amb el 'cas Palau'


Temes relacionats

El PP demana més informació davant les conclusions del 'cas Palau' (18/jul/13)

El PSC demana una auditoria de les obres realitzades per Ferrovial a Sant Cugat (17/jul/13)

CDC va cobrar comissions per obres com el PAV3, segons el jutge del 'cas Palau' (17/jul/13)


  • Comparteix:

El PAV 3 apareix com un dels treballs a través del qual CDC va cobrar comissions il·legals

El PAV 3 apareix com un dels treballs a través del qual CDC va cobrar comissions il·legals

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha desmentit de nou qualsevol vinculació entre l'Ajuntament i el 'cas Palau' per la construcció del PAV3 de la Rambla del Celler. Conesa s'ha mostrat 'molt sorpresa' amb les conclusions del jutge, que estableix que el PAV3 és un dels treballs a través del qual CDC va cobrar comissions il·legals, i assegura que el consistori 'no hi ha tingut res a veure'.



El jutge instructor del 'cas Palau' ha determinat que CDC va cobrar comissions il·legals per obres públiques adjudicades a la constructora Ferrovial i un dels treballs va ser la construcció del PAV3 de la Rambla del Celler. Segons el jutge, l'empresa Ferrovial abonava una comissió del 4% del cost de l'obra adjudicada, un 2,5% del qual s'assignava a CDC i l'1,5% restant a Fèlix Millet i Jordi Montull.

Mercè Conesa, que era regidora d'Urbanisme durant la construcció del PAV3, ha negat qualsevol relació entre l'Ajuntament i la trama corrupta i ha insistit que no hi ha cap prova que vinculi el consistori amb el 'cas Palau'.

Mercè Conesa

Ens sorprèn molt i ens sap molt de greu. Amb contundència desmentim que l'Ajuntament tingui cap vinculació amb el cas.


La fiscalia va concloure en el seu moment que hi havia una 'relació criminal' entre CDC i Ferrovial per calcular un percentatge de comissió de les obres adjudicades pels organismes catalans regits pel partit. Tot i això, el fiscal remarcava que la complexitat de les adjudicacions i l'entitat empresarial requerida per fer els treballs limitava molt els competidors per assumir-les. Per això, subratllava que no es podia afirmar que les adjudicacions fossin irregulars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.