La Via Catalana compta ja amb 1.500 santcugatencs


Temes relacionats

Sant Cugat dóna suport a la cadena humana de l'Onze de Setembre (16/jul/13)

Una gran cadena humana amb 2.500 persones clama per la independència ( 7/jul/13)


  • Comparteix:

Uns

Uns

La delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) suma ja 1.500 santcugatencs que s'han inscrit per participar l'Onze de Setembre a la Via Catalana. L'organització local compta de moment amb 13 autocars plens per al trasllat dels participants, que ompliran la zona de la cadena humana ubicada a l'Hospitalet de l'Infant.

Tot i que el període d'inscripcions ha acabat aquest diumenge, l'ANC de Sant Cugat continuarà recollint adhesions per ubicar els participants en zones properes a l'espai reservat per als participants santcugatencs. En concret, l'organització local té reservat un espai a l'Almaldrava, al terme municipal de l'Hospitalet de l'Infant, a tocar de l'Ametlla de Mar.

D'aquesta manera, Sant Cugat tindrà presència a la cadena humana que vol unir Catalunya de nord a sud l'Onze de Setembre per reclamar la independència. La iniciativa de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol seguir l'exemple d'Estònia, Letònia i Lituània, que el 1989 van protagonitzar una cadena humana per reclamar la seva independència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.