Mas manté que les adjudicacions a Ferrovial es van fer dins de la legalitat


Temes relacionats

Conesa reitera que la construcció del PAV 3 no té relació amb el 'cas Palau' (30/jul/13)

CDC va cobrar comissions per obres com el PAV3, segons el jutge del 'cas Palau' (17/jul/13)


  • Comparteix:

Mas durant la compareixença al Parlament

Mas durant la compareixença al Parlament

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que les adjudicacions d'obres públiques fetes a la constructora Ferrovial, entre les quals hi ha el PAV3 de la rambla del Celler, es van fer de manera legal i ha negat cap 'tracte de favor'. Mas contradiu, així, la conclusió del jutge instructor del 'cas Palau' qui, en el tancament de les diligències, va exposar que CDC va cobrar comissions il·legals per adjudicacions a aquesta empresa a través de la intervenció del president del Palau, Fèlix Millet.

En una compareixença al Parlament aquest dimecres, el president Mas ha insistit que les adjudicacions a la constructora Ferrovial, fetes sota el govern de Jordi Pujol, es van fer 'correctament'. Mas ha lamentat que no es tingui en compte la presumpció d'innocència i ha criticat que fins i tot el jutge que instrueix el cas hi vegi indicis de cobrament de comissions il·legals.

El president ha subratllat, però, que en cas que aquestes adjudicacions s'haguessin fet fora de la legalitat, es tornaria 'fins l'últim cèntim' i s'assumirien responsabilitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.