El PSC demana que CatSalut actuï davant les llargues llistes d'espera


Temes relacionats

La FAV denuncia la manca d'actuació del CatSalut davant les llistes d'espera (22/jul/13)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la recepció del CAP Can Mates

Imatge d'arxiu de la recepció del CAP Can Mates

El PSC demana a l'equip de govern que exigeixi a CatSalut una millora del seu servei a Sant Cugat, especialment pel que fa a les llistes d'espera registrades en algunes especialitats i en els metges de capçalera. El regidor socialista, Pere Soler, lamenta que la informació a l'últim Consell Municipal de Serveis Socials fos 'difusa' i 'insuficient' i critica que l'Ajuntament es mostri 'sumís' a les polítiques que es dicten des del departament de Salut de la Generalitat.

Segons asseguren els socialistes, falta informació respecte l'estat real de les llistes d'espera tant als Centre d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat com a Mútua Terrassa, on els santcugatencs són derivats per a consultes relacionades amb determinades especialitats. És per aquest motiu que han entrat per registre una petició per debatre a la comissió informativa de setembre, sobre la situació actual d'aquest servei al municipi.

El regidor del PSC, Pere Soler, considera, a més, que l'equip de govern és 'sumís' a allò que es dicta des de l'executiu català i no té 'veu pròpia'.

Pere Soler

Veiem l'Ajuntament sumís a les polítiques del departament de Salut de la Generalitat. Com si no tingués veu pròpia.


D'aquesta manera, els socialistes donen suport a la reivindicació que va fer la Federació d'Associacions de Veïns (FAV) de Sant Cugat, que va instar CatSalut a donar solucions a aquesta problemàtica a través d'una carta que encara no ha rebut resposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.