Fuentes acusa ERC i JERC de fer campanya de desprestigi contra NNGG


Temes relacionats

ERC i JERC lamenten les paraules d'Ignacio Fuentes (NNGG) (19/ago/13)

Bullen les xarxes per una petició de Fuentes (NNGG) per il·legalitzar partits independentistes (16/ago/13)


  • Comparteix:

Ignacio Fuentes / Font: Facebook

Ignacio Fuentes / Font: Facebook

El president de Nuevas Generaciones (NNGG) de Sant Cugat, Ignacio Fuentes, considera que les declaracions emeses per les JERC i ERC de Sant Cugat arran del seu comentari a Twitter formen part d'una campanya de desprestigi de la formació a nivell estatal. A més, titlla els dos partits d''oportunistes' i de mostrar 'un toc poc democràtic' i de 'poca tolerància cap a opinions que no defensen el procés separatista'. També, insisteix que el comentari que va fer a les xarxes socials no pot ser considerat, en cap cas, il·legal.

Fuentes considera que les declaracions que les seccions locals d'ERC i les JERC van fer a través d'un comunicat després del rebombori arran del comentari del president local de Nuevas Generaciones (NNGG) a Twitter són 'oportunistes' i 'poc tolerants'. A més, assegura que els partits 'separatistes' s'han de fer mirar els seus comentaris.

Ignacio Fuentes

És la continuació de la campanya de desprestigi que s'està llançant a l'Estat espanyol contra Nuevas Generaciones.


El líder de NNGG de la ciutat manté que el seu comentari anava 'en la línia d'un canvi legal d'acord amb l'ordenament jurídic que existeix a altres països d'Europa'. I que són els partits 'separatistes' els que actuen en contra de la legalitat vigent a l'Estat espanyol.

Fuentes també ha respost les declaracions de la secció local d'ERC que va demanar en el mateix comunicat la il·legalització dels partits polítics que estiguessin envoltats de casos de corrupció. En aquest sentit, el president de NNGG de Sant Cugat ha dit que 'confonen accions individuals que pot dur a terme un exmiliatant amb allò que es fa des d'un partit' i ha assegurat que són partits com aquests els que 's'haurien de preocupar de dur una línia més acord amb l'Estat de Dret que és el que marca l'ordenament jurídic de l'Estat espanyol'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.