El PSC vol abonaments per a l'ús exclusiu de la piscina municipal d'Eurofitness


  • Comparteix:

Piscina d'Eurofitness / Font: Eurofitness

Piscina d'Eurofitness / Font: Eurofitness

El PSC demana que es reconsiderin els preus i les tarifes per accedir al servei exclusiu de piscina que ofereix actualment l'empresa concessionària Eurofitness al centre esportiu municipal. Segons la formació, el tiquet de 10 banys per 44,21 euros és 'desproporcionat i discriminatori', tenint en compte que per a l'ús de tota la instal·lació correspon a 49,78 euros. Els socialistes aposten per consensuar amb l'empresa un tipus d'abonament diferent i a preus públics 'raonables'.

El PSC demana a l'àmbit d'esports del consistori que cerqui una solució per fer possible la pràctica de la piscina sense la necessitat de pagar la totalitat de la quota per utilitzar totes les instal·lacions del centre esportiu. El regidor socialista, Ferran Villaseñor, proposa per buscar una tarifa on es pagui per l'ús exclusiu de natació, amb abonaments temporals.

Ferran Villaseñor




Segons la formació socialista, Sant Cugat és l'únic municipi de l'entorn que no disposa d'un abonament d'aquest tipus i que els preus que ofereix superen en més d'un 15% el preu més car.

Villaseñor ha assegurat que, tot i que entenen aquest fet com una política de preus fixada per la direcció del centre, aquest hauria d'estar en consonància també amb el servei públic que hauria de garantir l'Ajuntament a l'equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.