La uaSC vol cobrir la part del torrent de la Guinardera envoltada per habitatges


  • Comparteix:

Una de les zones de la riera que la uaSC proposa cobrir / Font: uaSC

Una de les zones de la riera que la uaSC proposa cobrir / Font: uaSC

Un Altre Sant Cugat (uaSC) vol que es cobreixi la part del torrent de la Guinardera que està encara descoberta per evitar riscos sanitaris i molèsties als veïns. Segons assegura el portaveu de la formació santcugatenca, Jaume Massanés, faran efectiva la demanda en el proper consell de barri de Mira-sol, ja que els propis veïns s'han queixat de la mala olor que se'n desprén. Massanés, a més, ha subratllat que a la zona hi habiten colònies de rates i és un abocador de brutícia que pot esdevenir un focus important per a la proliferació del mosquit tigre.

La zona que la uaSC demana cobrir correspon, concretament, a aquella que transcorre a partir de la pista esportiva i l'àrea de jocs infantils ubicades davant del Casal Cultural de Mira-sol i passa pels carrers de Pla, Mallorca, Passeig del Nard i Eivissa fins a arribar a Mas Gener.

Segons ha assegurat el portaveu de la formació, Jaume Massanés, el fet que aquesta zona estigui descoberta provoca inconvenients, sobretot, a prop de les zones habitades. Entre ells, destaca l'abocament de residus i les canalitzacions il·legals d'aigües negres.

Jaume Massanés

Aquesta riera té connexions il·legals amb clavagueram i s'hi troben aigües negres, és una important colònia de rates i és un hàbitat ideal per a la proliferació del mosquit tigre.


Massanés ha assegurat que demanarà, en el consell de barri de Mira-sol vinent, que es faci efectiu la coberutra d'aquesta zona i ha destacat que per garantir-ne la seva execució se sol·licitarà una previsió econòmica en els pressupostos de 2014.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.