La JNC preveu celebrar la Diada per la Independència dissabte vinent


  • Comparteix:

Cartell inicial de l'acte / Font: JNC

Cartell inicial de l'acte / Font: JNC

La 3a edició de la Diada per la Independència s'ha programat previsiblement per dissabte vinent, després que la pluja obligués a ajornar l'acte aquest dissabte. La celebració, organitzada per la branca local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), preveu comptar amb la presència del secretari general de CDC i diputat, Josep Rull.

La cita estava prevista per a aquest dissabte a les vuit del vespre, però la pluja ha obligat a ajornar-la fins dissabte vinent. La 3a Diada per la Independència havia de comptar amb les actuacions musicals de Rekop, La Porta dels Somnis i una botifarrada.

També es preveien les intervencions del secretari general de CDC i diputat, Josep Rull, de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i del cap local de la JNC, Jordi Domingo. L'organització encara no ha concretat si mantindrà el programa previst, a l'espera de confirmar els convidats per a la nova data.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.