La CUP fa una crida a la ciutadania perquè encapçali el camí a la independència


  • Comparteix:

La CUP ha fet una crida a la ciutadania perquè encapçali el camí cap a la independència i participi en els actes de l'Onze de Setembre. La música reivindicativa d'Obrint Pas ha servit per reforçar aquest missatge i també de pròleg als actes de la Diada organitzats per l'esquerra independentista. A l'acte, que ha aplegat més de 600 persones al Teatre-Auditori, Dissidència Sònica ha demanat un espai cultural i musical del poble i per al poble.

La CUP ha encetat els actes de la Diada unes hores abans reivindicant una mobilització popular perquè el camí cap a la independència l'encapçali la ciutadania i no les elits, tal com ha expressat el seu regidor, Ignasi Bea.

Ignasi Bea

Han estat les consultes arreu del territori, la mobilització de l'Onze de Setembre passat, el garant que no ens trairan... Si no hi ha mobilització popular les elits tornaran a pactar.


En el seu discurs, Bea també ha fet un repàs d'altres temes d'actualitat com la crisi econòmica, les retallades en educació i sanitat, i la 'mala venda' de Tabasa. El regidor independentista també ha recordat que aquesta crisi també afecta Sant Cugat i que des del partit volen canviar el model de ciutat.

De la seva banda, Dissidència Sònica ha reclamat un espai cultural i musical del poble i per al poble, així com una sala i espai obert a les entitats.

Clara Guerrero

Des de Dissidència Sònica fa anys que demanem un espai cultural del poble i per al poble, i de gestió ciutadana.


La CUP ha omplert el Teatre-Auditori amb un acte polític que ha continuat amb la música reivindicativa d'Obrint Pas, que ha fet un repàs dels seus temes més coneguts en format acústic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.