Sant Cugat es dotarà d'una xarxa i espais per fomentar l'economia col·laborativa


  • Comparteix:

La moció s'ha aprovat per unanimitat

La moció s'ha aprovat per unanimitat

Sant Cugat crearà una xarxa i un espai d'intercanvi de coneixements per fomentar l'economia, el treball i el consum col·laboratiu. La mesura, aprovada aquest dilluns al ple, compta amb el suport de tots els grups municipals, però no té calendari concret.

El text, proposat per ICV-EUiA i CiU, es refereix a tres aspectes. D'una banda, compromet l'Ajuntament a impulsar un espai físic destinat a intercanviar idees, serveis i coneixements entre persones que impulsen projectes empresarials, socials i creatius. A més, es crearà una xarxa d'intercanvi per a tallers formatius, xerrades i cursos dissenyats pels usuaris. També s'impulsarà un espai web institucional per informar dels mercats d'intercanvi i fomentar el consum col·laboratiu, així com campanyes informatives.

L'objectiu d'aquestes mesures és fomentar el treball, l'economia i el consum col·laboratiu. Una pràctica que neix de la iniciativa social, però que ara comptarà amb el suport i l'impuls de l'Ajuntament. El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha destacat la necessitat de fomentar aquest tipus d'economia, sobretot en moments de crisi.

Joan Calderon

Es fa imprescindible la cooperació i l'anomenda intel·ligència col·lectiva. El motiu és facilitar un engranatge, que ja funciona sol però que necessita del suport institucional.


La moció, que s'ha aprovat per unanimitat, no estableix ni calendari ni pressupost per a les mesures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.