ICV creu que l'equip de govern utilitza l'avantprojecte de Pressupostos com a 'globus sonda'


  • Comparteix:

ICV creu que amb les seves crítiques han fet rectificar els Pressupostos.

ICV creu que amb les seves crítiques han fet rectificar els Pressupostos.

ICV considera que l'avanprojecte del pressupost presentat per l'equip de govern ha estat un 'globus sonda' que volia calibrar la reacció dels ecosocialistes davant la intenció de l'equip de govern de trair l'acord de Can Matas i no invertir els diners de la subhasta íntegrament a equipaments públics. Els ecosocialistes també han assegurat que les crítiques realitzades per Iniciativa han comportat una rectificació i el compliment de l'acord per part de l'equip de govern.

Els ecosocialistes volen garantir, fil per randa, que la venda de les 5 parcel.les del Turó de Can Mates es dedicarà a equipaments públics i no a cobrir despeses ordinàries i de manteniment, segons ha apuntat el grup. El grup creu que la seva actuació en aquest afer ha estat la correcta, sobretot tenint en compte que l'esborrany dels pressupostos ha estat, segons ICV, un intent de sondejar el partit davant aspectes que no s'ajustaven a les línies acordades. Ho diu el portaveu Xavi Boix:

Xavi Boix

Aquesta actuació respon a una manera de fer que ja ens tenen acostumats


A més, el grup ecosocialista considera que el toc d'alerta realitzat a l'equip de govern ha motivat que l'avantprojecte del pressupost hagi sofert modificacions en l'àmbit d'inversions:

Xavi Boix

Hem fet un toc d'atenció


D'altra banda, ICV ha remarcat que la seva actitud no ha estat en cap moment ingènua, tal i com va dir el PSC, ja que la formació va subscriure un acord convençuda que l'altra part se'n farà responsable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.