L'equip de govern vol aprovar el Pla de Mobilitat abans d'acabar l'any


  • Comparteix:

El Pla de Mobilitat preveu ubicar zona verda als barris de Torreblanca i Eixample Sud / Font: Google Maps

El Pla de Mobilitat preveu ubicar zona verda als barris de Torreblanca i Eixample Sud / Font: Google Maps

L'equip de govern vol tenir aprovat definitivament el Pla de Mobilitat abans d'acabar l'any. El document es troba en fase d'estudi de les al·legacions presentades, que es debatran amb els grups municipals per cercar un acord majoritari.

El tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, ha avançat durant el consell de barri Centre-Oest que la intenció és portar al ple l'aprovació definitiva del document abans d'acabar l'any. Puigneró ha explicat que ara s'iniciaran les negociacions amb els grups que van donar suport al tràmit inicial i també es reunirà amb els proposants de les al·legacions.

Jordi Puigneró

Una vegada revisades i pactades amb els partits que van aprovar inicialment el pla i amb les persones que han fet al·legacions ho portarem al ple abans d'acabar l'any.


Precisament, aquest pla incorpora la intenció d'implantar als barris on hi ha problemes d'aparcament l'àrea verda. Puigneró ha assegurat que després de l'aprovació definitiva del Pla de Mobilitat, tornarà a posar sobre la taula aquesta possibilitat per als barris de Torreblanca i l'Eixample Sud, tot i que només es portarà a terme si compta amb el suport dels veïns.

Jordi Puigneró

Aquesta és una mesura que beneficia els veïns. Si ells creuen que no hi ha problemes d'aparcament, no la posarem.


Durant la sessió del consell de barri, celebrada aquest dilluns, també s'ha donat compte de les obres desenvolupades a la zona durant l'estiu. Es tracta principalment dels treballs de la rambla de Ribatallada. Unes obres que es completaran amb la conversió d'un tram de la rambla de Rivera, el comprès entre els carrers de les Tres Places i Bergara fins a la rambla de Ribatallada, en una via d'un sol sentit, només de sortida. D'aquesta manera, es podrà incorporar en aquest tram una quarantena d'aparcaments i compensar els que s'han eliminat de la rambla de Ribatallada.

La trobada també ha servit per donar a conèixer la nova web municipal específica per als consells de barri. El regidor de Participació Ciutadana, Francesc Carol, ha anunciat que es crearan fòrums de debat a través de Facebook per fomentar la interacció entre els veïns. Aquesta aposta arriba després d'una prova pilot al consell de barri de les Planes que, segons Carol, ha funcionat molt bé. El següent òrgan en incorporar l'eina serà el de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.