Mascarell encoratja el Teatre-Auditori a mantenir la seva 'proposta intel·ligent'


Temes relacionats

El reportatge sobre els 20 anys del Teatre-Auditori, a Cugat.cat ( 1/oct/13)

El Teatre-Auditori celebra 20 anys amb la promesa de més funcions i més públic ( 1/oct/13)

La sala B, la viabilitat i el públic, reptes del Teatre-Auditori dels grups municipals ( 1/oct/13)


  • Comparteix:

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha elogiat 'la proposta intel·ligent' del Teatre-Auditori durant els seus 20 anys de trajectòria. En aquest sentit, el conseller ha animat l'equipament a mantenir aquest visió, que combina estils i públic.

El conseller ha explicat que recorda el naixement del Teatre-Auditori com un equipament nou i diferent als de Barcelona. Durant aquests 20 anys, ha dit Mascarell, la sala santcugatenca ha encertat en la seva programació, tot i la proximitat amb Barcelona, i en el seu model de gestió.

Davant aquest trajectòria, Mascarell ha elogiat la 'proposta intel·ligent' de l'equipament municipal, que ofereix una programació eclèctica i per a tots els públics.

Ferran Mascarell

Fan una proposta molt intel·ligent. Saben trobar aquells elements de més risc acompanyats d'elements per al gran públic, combinar estils.


És per això que el conseller ha encoratjat l'equipament a seguir fent 'les coses tan ben fetes', més enllà de les polítiques culturals de l'Estat espanyol.

Ferran Mascarell

El Teatre-Auditori ha de seguir fent les coses tan ben fetes com fins ara. Ha de posar a disposició de tothom un bon projecte de temporada.


Mascarell també ha destacat l'estímul a la producció de l'entorn que suposa un equipament com el Teatre-Auditori, que a més va trencar amb la centralitat cultural de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.