El PSC carrega contra el govern de l'EMD i demana més informació


  • Comparteix:

Valldoreix, en el punt de mira del PSC

Valldoreix, en el punt de mira del PSC

El PSC ha criticat la gestió del govern de Valldoreix, format per CiU-Actuem, qualificant-la d'inactiva. El partit acusa la federació nacionalista de no vetllar per l'escola bressol, de manca de transparència i de contribuir a la pèrdua de la identitat valldoreixenca en 'cedir' la gestió a Sant Cugat.

Els socialistes volen recuperar la presència del partit a Valldoreix després d'haver perdut la representació a l'EMD a les darreres eleccions. La Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix (CPCV), que va concórrer als últims comicis de la mà del PSC i ICV-EUiA, està representada actualment per una vocal ecosocialista.

Amb l'objectiu de tornar a obtenir representació a Valldoreix, el PSC recondueix les seves polítiques posant l'accent en les 'reformes positives' que es van dur a terme durant els vuit anys de govern de Montserrat Turu, de la Candidatura de Progrés.

El portaveu municipal del PSC, Ferran Villaseñor, ha criticat la gestió que ha fet el govern de l'EMD en l'escola bressol, la inoperativitat de l'acció de govern i la poca informació que brinda sobre els temes del territori. Villaseñor ha apuntat que s'està perdent la identitat valldoreixenca perquè es governa 'des de l'Ajuntament i no des de l'EMD'.

Ferran Villaseñor

En aquest dos anys s'estan trencant les polítiques socials, s'està perdent identitat de Valldoreix i no hi ha acció per part del govern


Villaseñor també ha dit que el govern de Josep Puig té la majoria absoluta 'però no la majoria social'. Els socialistes han recollit aquestes impressions en una edició especial per a Valldoreix del butlletí 'La veu'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.