Valldoreix vol continuar aportant 2'2 milions a Sant Cugat en el nou conveni


  • Comparteix:

El conveni no es renova des de 2005

El conveni no es renova des de 2005

El govern de Valldoreix ha proposat al de Sant Cugat que l'aportació de l'EMD al nou conveni econòmic continui sent de 2'2 milions d'euros, destinant 460.000 euros en concepte de serveis socials. Això ha afirmat el vocal d'Economia a la junta de veïns d'aquest dijous, en què també ha concretat que la intenció és que el conveni tingui una durada de quatre anys, prorrogable dos més.

A preguntes de la vocal de la Candidatura i diversos veïns, el vocal d'Economia, Xavier Gavaldà, ha donat a conèixer algunes dades de la proposta que Valldoreix ha fet a Sant Cugat en el nou conveni econòmic. Gavaldà ha informat que el territori vol continuar aportant 2'2 milions d'euros, que és la mateixa quantitat amb què Valldoreix està contribuint ara a l'espera que s'actualitzi el conveni, datat de 2005.

El vocal econòmic també ha dit que l'objectiu és que el conveni tingui una durada de quatre anys, prorrogable a dos més. Xavier Gavaldà ha afirmat que aquest durada és la idònia tenint en compte el context econòmic actual.

Xavier Galvaldà

Si una de les dues parts dispara la despesa, es pot demanar la revisió del conveni, fins que s'arribi a un acord.


El govern de Valldoreix ha anunciat que es convocarà la ciutadania per donar compte del contingut d'aquest document. Gavaldà ha explicat a Cugat.cat, que les negociacions amb l'Ajuntament 'estan molt avançades'.

El conveni econòmic entre Valldoreix i Sant Cugat regula les relacions econòmiques entre les dues administracions. Concreta quina aportació fa Sant Cugat a Valldoreix en concepte dels impostos que recull dels valldoreixencs, entre d'altres, i de quina forma contribueix Valldoreix amb Sant Cugat pels serveis que l'Ajuntament presta al territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.