El veïns de Mira-sol fan un llistat de greuges durant el consell de districte


  • Comparteix:

Xavier Cortés és el regidor de Descentralització.

Xavier Cortés és el regidor de Descentralització.

Desenes de veïns de Mira-Sol han carregat contra l'Ajuntament en el darrer consell de districte per desatendre els ciutadans, diuen, en matèria de manteniment, urbanització i equipaments. La majoria de les 100 persones assistents han reclamat a l'equip de govern els mateixos serveis que la resta de santcugatencs i la construcció de la piscina amb la partida pressuspostària dedicada als districtes.

Tot i que el consistori va convocar la sessió extraordinària per presentar l'esborrany del pressupost, la trobada s'ha convertit en un xàfec de crítiques i retrets a la gestió de l'equip de govern. Un centenar de persones ha omplert la sala d'actes del Centre Cívic de Mira-Sol per denunciar una situació de marginació respecte la resta del municipi.

Casos personals i queixes històriques s'han barrejat en una sessió en què la urbanització dels carrers i la neteja de la via pública han estat les principals demandes. Per una vegada, el percentatge de les contribucions especials ha perdut protagonisme davant la necessitat d'instal.lar sistemes de contenció a la riera per evitar més inundacions. Una llista de reivindicacions que es va llegir de principi a fi:

Mirasolencs

El que han de fer el polítics és complir els seus compromisos


Sobre els problemes de clavegueram, el regidor de Descentralització, Xavier Cortés, ha dit que l'informe encarregat per estudiar el cas constata que el cost de remodelació de la xarxa està recollit dins les obres d'urbanització de Can Mates.

La tensió també s'ha viscut quan alguns veïns i el vocal del PSC, Jordi Menéndez, han posat sobre la taula la possibilitat que la piscina de Mira-Sol i la piscina que anirà a Can Mates siguin una mateixa cosa. Una pluja de crítiques davant la qual l'Ajuntament s'ha mostrat comprensiu en tot moment. Xavi Cortés:

Xavi Cortés

Aquestes persones han vingut motivades per queixes històriques


En relació a la piscina, les associacions de veïns han manifestat la voluntat que la partida de 150.000 euros que gestionaran els veïns es destini íntegrament a la construcció d'una primera fase de la piscina.
L'Associació de Veïns de Sant Joan ha lamentat que la construcció d'aquest equipament no aparegui en l'avantprojecte del pressupost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.