La sala B, la viabilitat i el públic, reptes del Teatre-Auditori dels grups municipals


Temes relacionats

El reportatge sobre els 20 anys del Teatre-Auditori, a Cugat.cat ( 1/oct/13)

Mascarell encoratja el Teatre-Auditori a mantenir la seva 'proposta intel·ligent' ( 1/oct/13)

El Teatre-Auditori celebra 20 anys amb la promesa de més funcions i més públic ( 1/oct/13)


  • Comparteix:

Els grups municipals elogien la trajectòria del Teatre-Auditori durant aquestes dues primeres dècades, especialment amb relació a la qualitat de la programació. També coincideixen a destacar reptes de futur com la viabilitat econòmica, incorporar una sala B i obrir-se al públic.

El membre del grup municipal de CiU Jordi Puigneró ha assegurat que el Teatre-Auditori és encara un projecte de futur per a la ciutat i per això ha apostat per la construcció de la sala B quan les finances municipals ho permetin.

Jordi Puigneró

El Teatre-Auditori té una necessitat, que és tenir en un futur una la sala B. Ha de ser una sala alternativa per a altres possibilitats.


De la seva banda, el portaveu del PP, Jordi Carreras, que ha qualificat el Teatre-Auditori de 'joia cultural', ha destacat la qualitat de l'equipament, un aspecte, que diu, cal mantenir en el futur.

Jordi Carreras

El Teatre-Auditori és una joia cultural. És una sort. El repte és mantenir el mateix nivell de qualitat.


El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha apostat per ampliar el públic i incorporar al Teatre-Auditori una segona sala amb La Unió.

Ferran Villaseñor

El balanç és molt positiu. El futur és intentar ampliar les persones que accedeixen al Teatre-Auditori i trobar una sala petita amb La Unió.


En el mateix sentit, el portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha subratllat que l'equipament es troba en un moment 'd'èxit', però cal apostar per la seva viabilitat econòmica i mantenir el públic amb una proposta de qualitat.

Joan Calderon

En aquest moment el Teatre-Auditori està en un moment d'èxit. El repte és mantenir la viabilitat econòmica i seguir amb una programació que motivi a la majoria de Sant Cugat.


Pel portaveu de la CUP, Guim Pros, la trajectòria del Teatre-Auditori ha tingut 'clars-obscurs' i per això el seu principal repte ha de ser obrir-se a la ciutadania local i arriscar en la programació.

Guim Pros

Crec que s'ha d'acabar d'obrir a la ciutat i arriscar més en el tipus d'espectacles que s'hi fan.


Tots ells han assistit aquest dilluns a la festa de celebració del vintè aniversari del Teatre-Auditori, que ha acollit el mateix equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.