L'Ajuntament vol enllestir en dos anys el 75% de l'asfaltat pendent a la Floresta


  • Comparteix:

El consell de barri de la Floresta s'ha reunit aquest dimarts

El consell de barri de la Floresta s'ha reunit aquest dimarts

El 75% dels carrers pendents d'asfaltar de la Floresta estaran enllestits en dos anys. És el compromís de l'equip de govern al consell de barri d'aquest dimarts, en què també ha avançat que els comptes del 2014 mantindran la contenció i aplicaran mesures fiscals per impulsar la inversió.

'Hi ha molta feina a fer a la Floresta'. Així s'ha expressat el president del consell florestà per explicar la situació d'endarreriment que, segons Carles Brugarolas, pateix el districte. El president ha anunciat el compromís de l'equip de govern d'enllestir en dos anys l'asfaltat d'un 75% dels 90.000 metres quadrats de carrers pendents de condicionar a la Floresta.

Un objectiu que el govern tirarà endavant accelerant el ritme inversor i fent una 'gran licitació' que permeti encetar totes aquestes obres l'any vinent. Així, diu Carles Brugarolas, la Floresta farà 'un gran salt'.

Carles Brugarolas

Abans fèiem projectes petits, ara plantegem un concurs gros, pluriannual, un paquet gros d'obres perquè la Floresta faci el salt més gran possible.


Abans, però, l'equip de govern es reunirà amb les entitats veïnals per decidir, dins el fons de lliure disposició, els carrers que s'han d'asfaltar abans. El president del consell de barri ja ha avançat que les zones prioritàries són el Moret, Aigües de Sabadell i Muntanyesa Sud.

En paral·lel, Brugarolas ha avançat que per al 2014 els veïns tindran de nou una partida de lliure disposició de 80.000 euros, en lloc dels 100.000 que inicialment es reservaven per aquest objectiu. D'aquests 80.000 euros, 72.000 es destinaran a inversió i 8.000 per a despesa ordinària.

Brugarolas, com a tinent d'alcalde d'Economia, ha aprofitat per anunciar que els nous pressupostos continuaran sent de contenció i aplicaran mesures fiscals per impulsar la inversió. El titular de l'àrea ha apuntat que dissenyen uns números en un marc financer més favorable en l'accés al crèdit. Interpel·lat pel PSC, Brugarolas ha assenyalat que l'equip de govern tindrà en compte, de cara als pressupostos de 2015, territorialitzar la inversió i la despesa.

La sessió ha rebut l'assistència d'una trentena de veïns i representació de tots els partits municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.