La uaSC reclama implicació municipal en el cost de les obres de Can Borrull


Temes relacionats

Urbanisme garanteix un cost 'assumible' per als veïns en la millora de Can Borrull (18/set/13)


  • Comparteix:

Imatge de l'avinguda de Can Borrull

Imatge de l'avinguda de Can Borrull

La uaSC reclama a l'Ajuntament solucions per evitar que els veïns de Can Borrull hagin de pagar íntegrament els 800.000 euros de les o bres d'urbanització del sector. Segons la formació, els veïns afectats no poden fer front als 10.000 euros de mitjana per família que suposa la intervenció, fet que podria posar en perill aquest pla de millora.

El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, ha explicat que en la darrera reunió amb el consistori els veïns van expressar la seva preocupació davant la impossibilitat de fer front al cost de les obres. És per això que la uaSC demana a l'Ajuntament alternatives en el pagament que impliquin rebaixar el cost que hauran d'assumir els veïns.

Jaume Massanés

Solucions n'hi ha. Destinar una partida del pressupost municipal, que una part de les obres l'assumeixi la brigada o aplicar el sistema de contribucions 20/80.


A banda de la possibilitat que l'Ajuntament es responsabilitzi d'una part del pressupost o que la brigada municipal assumeixi part de l'obra, la uaSC també sol·licita que es negociï un crèdit tou amb un termini superior als quatre anys per rebaixar les quotes mensuals.

Fa unes setmanes, en una entrevista a Cugat.cat, el regidor d'Urbanisme va informar que treballen amb la Diputació en un projecte 'assumible' pels veïns i que aquests tindran les mateixes facilitats de pagament que en altres accions urbanístiques. Pere Casajoana també apuntava que els 800.000 euros a pagar pels veïns és una quantitat que s'allunya del cost inicial dels treballs de tres milions d'euros.

Actualment, el consistori i la Diputació estan tancant el cost final de les obres. Al marge dels 800.000 euros abonats pels veïns, les dues administracions assumiran la resta dels treballs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.