ICV-EUiA impulsa un Pacte Local d'Ocupació amb tots els agents de la ciutat


  • Comparteix:

Els regidors Roser Casamitjana i Joan Calderon, durant la roda de premsa

Els regidors Roser Casamitjana i Joan Calderon, durant la roda de premsa

ICV-EUiA proposarà al proper ple la creació d'un Pacte Local d'Ocupació per lluitar contra l'atur. Els ecosocialistes volen que hi participin tots els agents empresarials, sindicals i socials de Sant Cugat.

Segons ICV-EUiA, les dades de l'atur a Sant Cugat, un 10% de la població activa, no són dolentes, però les considera millorables. Tot i aquest balanç positiu, els ecosocialistes volen lluitar contra l'atur al municipi amb el treball conjunt d'administració, agents socioeconòmics, sector privat i ciutadania. El portaveu ecosocialista, Joan Calderon, ha remarcat que altres ciutats de la comarca com Terrassa ja tenen instruments similars al que proposa la seva formació.

Joan Calderon

Volem un pacte per l'ocupació a la ciutat que impliqui tots els actors.


Segons els ecosocialistes, la primera tasca del pacte seria fer una diagnosi de la situació de l'atur a la ciutat. Un cop elaborada, caldria entrar en les accions a dur a terme per generar llocs de feina dignes.

ICV-EUiA farà arribar aquests dies la proposta de pacte a tots els actors que s'hi podrien implicar. Els ecosocialistes han advertit a l'equip de govern que seria 'molt trist' que no donés suport a la proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.