La CUP demanarà al ple la creació d'un consell de joves autogestionat


Temes relacionats

La CUP crida els santcugatencs a solidaritzar-se amb els docents de les Illes (23/set/13)


  • Comparteix:

La CUP vol que els joves tinguin més veu a la ciutat

La CUP vol que els joves tinguin més veu a la ciutat

La CUP reclamarà al ple municipal d'octubre la creació d'un consell de joves que estigui gestionat per les associacions juvenils. La formació considera que la ciutat necessita un òrgan d'aquest tipus per donar resposta a un dels col·lectius més nombrosos de la ciutat.

La CUP alerta que Sant Cugat és una de les ciutats amb un percentatge de població jove més elevat, amb un 25% que té menys de 18 anys. Per això, la formació independentista considera que donar resposta a aquest col·lectiu no és només un repte sinó també una necessitat imprescindible.

El regidor de la CUP Ignasi Bea ha expressat la voluntat de la creació d'aquest organisme i que estigui organitzat per les mateixes entitats.

Ignasi Bea

Que es decideixi des de les entitats juvenils els temes que es tractaran. Tot i això, el motiu de la nostra moció és la creació d'aquest consell de joves.


La moció que presentarà la CUP recorda que el darrer pla de Joventut, que fa prop de dos anys que va vèncer, ja preveia la possibilitat de crear espais de participació perquè els joves s'impliquessin en la vida associativa i local. El text vol donar continuïtat a aquesta idea i garantir així que el jovent disposi d'un espai des d'on poder comunicar les seves demandes i necessitats.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.