El PP vol que es bonifiqui fiscalment els col·laboradors d'entitats socials


  • Comparteix:

Els col·laboradors de Creu Roja són alguns dels que es podrien beneficiar de la proposta

Els col·laboradors de Creu Roja són alguns dels que es podrien beneficiar de la proposta

El PP presentarà una moció per establir un sistema de bonificació de les taxes municipals destinat a tots aquells que col·laborin amb entitats que lluitin contra la pobresa i l'exclusió social. Els populars consideren que l'Ajuntament hauria d'ajudar fiscalment els col·laboradors d'entitats com Creu Roja i Càritas perquè la seva tasca beneficia directament el municipi.

El PP destaca que aquestes entitats són un aliat 'valuosíssim' dels serveis socials municipals no només per la seva tasca contra la pobresa, sinó pel foment que fan dels valors cívics i la integració de persones amb un alt risc d'exclusió social.

Per això la moció insta a estudiar quines taxes són les més adients per incorporar aquesta bonificació, tal com ha explicat el regidor del PP Álvaro Benejam.

Álvaro Benejam

La idea és que s'estudiï quina és la taxa més adient per incloure una bonificació a les persones que facin donacions a aquestes entitats.


Amb aquesta proposta, els populars diuen respondre a la crida que ha fet Càritas Sant Cugat alertant de la situació límit de moltes famílies del municipi. De fet, el PP ha avançat a Cugat.cat que si la moció no s'aprova presentan la proposta en forma d'al·legació a les ordenances fiscals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.