Les JERC nomenen Alba Gordó nova portaveu de la secció local


  • Comparteix:

Alba Gordó és la nova portaveu de la secció local de les JERC

Alba Gordó és la nova portaveu de la secció local de les JERC

Les JERC han nomenat Alba Gordó com a nova portaveu de la secció local. Fins ara, Gordó ocupava la secretaria d'Organització i Relacions amb ERC.

La candidatura de Gordó compta amb Carles Angaril com a número dos, que a partir d'ara pren el càrrec de secretari d'Organització, i David Lerin, que passa a ocupar la secretaria de Coordinació Interna. De la seva banda, Bernat Monter manté el seu càrrec de secretari de Finances.

El fins ara portaveu, Èric Gómez, passa a ocupar una nova secretaria dedicada a la formació. Aquest és un dels aspectes prioritaris del nou comitè local. A més, la nova portaveu, Alba Gordó, considera que la societat està vivint un moment històric amb el repte de constituir la República Catalana i ha afirmat que el major repte de les JERC és treballar per una consulta on guanyi l'opció independentista.

Alba Gordó

L'objectiu és intentar posar una pedra en aquest nou país i aconseguir dur a terme la consulta.


Gordó té 20 anys i és estudiant de Física i Química a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una altra de les apostes de la nova assemblea és la presència al carrer i encetar la feina de cara a les eleccions municipals del 2015, a banda de la consulta per la independència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.