El PSC dóna suport a la reclamació de bonificacions al peatge de les Fonts


Temes relacionats

El PSC demanarà al Parlament la gratuïtat del peatge de les Fonts per als egarencs ( 9/oct/13)


  • Comparteix:

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor

La branca local del PSC se suma a la reclamació de les bonificacions del peatge de les Fonts, una mesura impulsada pels socialistes al Parlament. La formació demana que es reestableixi el sistema de descomptes a la C-16, de manera que els recorreguts curts d'entrada i sortida a Terrassa a través d'aquesta via siguin gratuïts.

El PSC ha presentat una proposta de resolució al Parlament per demanar la gratuïtat del peatge de les Fonts de la C-16, ja que considera que la mesura afavoriria el teixit econòmic del territori i facilitaria la mobilitat de molts ciutadans que actualment opten per la C-58, la carretera de Rubí i vies urbanes. Així, els usuaris que fessin recorreguts breus d'entrada i sortida a Terrassa podrien viatjar per la via sense haver de pagar el peatge.

Els socialistes donen suport a la iniciativa i reclama recuperar la situació del 2006, quan tots els usuaris habituals que complissin els requisits establerts de pagament podien gaudir de les bonificacions. L'anterior conselleria de Territori i Sostenibilitat, encapçalada per l'exalcalde Lluís Recoder, va anul·lar el sistema de descomptes.

Segons el portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, aquesta decisió va suposar 'una gerra d'aigua freda' per als santcugatencs. Villaseñor ha recordat que l'Ajuntament ja va aprovar una moció institucional en aquest sentit.

Ferran Villaseñor

Donem suport al posicionament al grup parlamentari del PSC. Recordar que l'Ajuntament va aprovar una moció institucional que demanava això. Volem que Conesa doni suport als treballadors que es desplacen i que compleixi les mocions.


El peatge de les Fonts és el primer peatge de la via ràpida que enllaça Barcelona amb Terrassa i Manresa després dels Túnels de Vallvidrera i en sentit Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.