L'espanyolisme aplega una trentena de santcugatencs per anar a plaça Catalunya


  • Comparteix:

Una trentena de persones s'ha reunit aquest dissabte a la plaça d'Octavià per assistir plegats a la concentració convocada per 'Som Catalunya, somos España' amb motiu del Dia de la Hispanitat. Segons la plataforma, la cita ha estat un acte festiu i reivindicatiu en defensa d'aquells que creuen en la unitat de l'Estat.

Els assistents s'han desplaçat a la plaça de Catalunya de Barcelona plegats, en tren i acompanyats per banderes espanyoles i senyeres. D'aquesta manera, han volgut demostrar que se senten espanyols i catalans, i defensar una Catalunya dins de l'Estat espanyol.

La portaveu a Sant Cugat de la plataforma, Ariadna Hernández, ha assegurat que a la ciutat hi ha més gent que defensa aquesta unitat, però que no ha participat a l'acte local per 'por', perquè els fa mandra llevar-se d'hora o perquè han anat directament a Barcelona.

Ariadna Hernández

Nosaltres hem parlat amb gent que assisteix als actes. El problema és que no es volen definir a la seva ciutat perquè no s'ha perdut la por o per qüestió pràctica de llevar-se d'hora.


És per això que Hernández ha defensat el doble caràcter de la concentració d'aquest dissabte ja que, segons la plataforma, uneix l'esperit festiu de la celebració i el reivindicatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.