L'Ajuntament vol obrir a la participació el futur de l'avinguda de Cerdanyola


  • Comparteix:

Imatge de la sessió del consell de barri Centre-Est d'aquest dilluns

Imatge de la sessió del consell de barri Centre-Est d'aquest dilluns

L'equip de govern aparcarà el projecte de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola per encetar un procés de participació amb els veïns per decidir el futur d'aquesta via. En canvi, vol tirar endavant la vianantització del carrer de la Creu, on existeix més consens entre els veïns i els comerciants.

El tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, ha proposat durant el consell de barri Centre-Est d'aquest dilluns tractar la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola en un nou procés de participació. La resposta arriba després que aquest projecte, inclòs en el Pla de Mobilitat, hagi provocat nombroses al·legacions i divergències entre els veïns i també entre els comerciants de la zona.

Per això Puigneró ha explicat a Cugat.cat que el futur de la via requereix d'un procés de participació, que s'encetarà durant la primera fase d'execució del Pla de Mobilitat. En canvi, l'Ajuntament sí que té previst iniciar la vianantització del carrer de la Creu, una proposta que no ha rebut cap al·legació i compta amb un consens majoritari.

Jordi Puigneró

El carrer de la Creu el tirarem endavant, el vianantitzarem. Amb l'avinguda de Cerdanyola farem un procés de participació ciutadana intens per decidir el seu futur.


La vianantització de l'avinguda de Cerdanyola ha protagonitzat bona part de la sessió del consell de barri Centre-Est, on veïns i comerciants han evidenciat les divergències existents.

Exemple d'aquestes reticències són les dades del darrer Observatori Sociològic elaborat per l'Ajuntament. Segons els resultats de l'enquesta, el 47% dels participants està d'acord amb la vianatització de l'avinguda de Cerdanyola, mentre que el 29% ho considera una mala mesura. Entre els enquestats de la zona de la plaça d'en Coll i del barri de Sant Francesc, els percentatges varien, ja que el 45% està a favor i el 36% en contra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.