La candidata del PSC, Montserrat Colldeforns, proposa el model plural del PSOE davant el model unitari del PP


  • Comparteix:

Colldeforns és la nº6 a les llistes al Congrés per BCN:

Colldeforns és la nº6 a les llistes al Congrés per BCN:

La candidata socialista al Congrés espanyol Montserrat Colldeforns considera que les relacions econòmiques entre Catalunya i Espanya són 'insatisfactòries' per als interessos catalans. La número 6 a les llistes a les eleccions del 14 de març defensa les reformes de l'Estatut i del sistema de finançament perquè Catalunya no perdi pistonada econòmica.

Montserrat Colldeforns desitja aportar els seus coneixements en finançament autonòmic per reformar el model que estableix la relació econòmica entre Catalunya i Espanya, que la santcugatenca qualifica d'"insatisfactòria". La número sis socialista explica quines són les dues idees bàsiques de la línia econòmica del PSC i afirma que el PP juga electoralment amb la cooperació financera entre autonomies.

Montserrat Colldeforns

El PP aprofita el tema del finançment per fer electoralisme


La candidata santcugatenca afirma que se sent identificada amb el programa polític del PSC-PSOE, tot i que forma part les llistes electorals als comicis generals en condició d'independent. Montserrat Colldeforns opina que els propers comicis són "importantíssims" perquè la idea de l'Espanya plural que defensa el PSOE qualli en contraposició al model que ofereix el Partit Popular.

Montserrat Colldeforns

El Partit Socialista garanteix l'Espanya plural


Montserrat Colldeforns, que és professora de la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat diversos departaments de la Generalitat de Catalunya, ha fet aquestes declaracions en la presentació pública de la candidata a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.