Sant Cugat es dotarà d'un Pacte Local per a l'Ocupació


Temes relacionats

ICV-EUiA impulsa un Pacte Local d'Ocupació amb tots els agents de la ciutat ( 2/oct/13)


  • Comparteix:

Nou impuls a l'ocupació / Font: ACN

Nou impuls a l'ocupació / Font: ACN

Ajuntament, empresaris i sindicats treballaran plegats per fomentar l'ocupació. L'acord, fruit d'una moció institucional aprovada aquest dilluns al ple municipal a proposta d'ICV-EUiA, insta a fomentar la formació, millorar la coordinació entre tots els agents implicats i crear un Pacte local per a l'Ocupació.

La declaració situa la formació al centre de les polítiques de foment de l'ocupació. La intenció és implicar les empreses en aquest àmbit per facilitar la constant adequació dels treballadors al procés productiu a través de la formació continuada, tal com ha explicat el portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon.

Joan Calderon

Potenciar la formació com un dels elements centrals de les polítiques actives d'ocupació, potenciant la formació contínua com element per al manteniment del màxim nombre de llocs de treball.


A més, aposta per potenciar els canals de comunicació entre les administracions, les institucions, i els actors socials i econòmics.

En aquest marc, proposa la creació d'una mesa de concertació entre l'Ajuntament i els representants empresarials i sindicals que aprovi un Pla local d'Ocupació. El futur pacte vol millorar la cohesió social mitjançant l'estabilitat, la qualitat i la seguretat dels llocs de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.