Sant Cugat demana a Foment que finalitzi la connexió entre l'AP-7/B-30 i l'A-2


Temes relacionats

CiU porta una moció per a la finalització del viaducte entre l'AP-7/B-30 i l'A-2 (14/oct/13)


  • Comparteix:

Estat actual de les obres al seu pas per Castellbisbal / Font: Pemb.cat

Estat actual de les obres al seu pas per Castellbisbal / Font: Pemb.cat

Sant Cugat reclama al ministeri de Foment espanyol que finalitzi el viaducte de connexió entre l'AP-7 / B-30 i l'A-2. Així ho han acordat els grups municipals aquest dilluns, a través d'una moció institucional, fruit d'una proposta de CiU, en què també es demana a la conselleria de Territori i Sostenibilitat que presenti una esmena als pressupostos generals de l'Estat espanyol.

Les obres per construir el viaducte que connecta les autopistes AP-7 i A-2 a la C-1413 van començar el 2007, però actualment estan aturades. Aquesta connexió, ubicada al Baix Llobregat, té un impacte directe a Sant Cugat, ja que permetrà als usuaris evitar el peatge de Martorell per accedir a Tarragona. Els grups municipals consideren que no acabar aquesta obra suposa 'un malbaratament de recursos públics' i confirma 'l'incompliment reiterat dels compromisos del govern espanyol'.

El regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, ha resumit els acords presos entre els grups municipals.

Pere Casajoana

Sol·licitar al ministeri de Foment que reprengui l'execució de les obres. Comunicar aquest acord a la delegació del govern espanyol. Comunicar-ho al departament de Territori i a l'Associació Àmbit B-30.


Per això, Sant Cugat reclama al ministeri de Foment espanyol que reprengui l'execució de les obres l'any vinent, d'acord amb el seu pressupost, i en suprimeixi el caràcter plurianual d'aquesta partida. També demanen al departament de Territori i Sostenibilitat que presenti una esmena als pressupostos generals de l'Estat espanyol. A més, es farà arribar l'acord municipal a l'Associació Àmbit B-30.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.