Les JERC, satisfetes amb la creació del Consell Local de Joves


Temes relacionats

El consistori dóna llum verda a la creació d'un Consell Local de Joves (21/oct/13)


  • Comparteix:

Imatge recent de les JERC de Sant Cugat

Imatge recent de les JERC de Sant Cugat

Les JERC es feliciten que el ple hagi anunciat la creació d'un Consell Local de Joves per millorar les condicions de vida del jovent. La secció jove d'ERC considera que es tracta d'un òrgan necessari que donarà resposta a un sector de la població que, segons el partit, no rep la mateixa atenció que altres col·lectius malgrat ser un dels grans afectats per la crisi.

Els joves d'ERC celebren que una moció institucional hagi donat llum, a instàncies de la CUP, a la creació d'un Consell Local de Joves. La formació considera que és de vital importància que el consell funcioni de forma autònoma i esdevingui un ens d'interlocució directa amb l'Ajuntament.

La portaveu de la secció jove d'ERC, Alba Gordó, ha expressat la seva alegria per la creació del consell perquè era una proposta que es feia des de les entiats però que havia d'aprovar-se al consistori.

Alba Gordó

La proposta es feia des de les entitats però s'havia d'aprovar a l'Ajuntament. Estem molt contents perquè es posi en marxa.


D'altra banda, les JERC aprofiten per constatar que, des del seu parer, el jovent de Sant Cugat no està rebent l'atenció que es mereix a diferència d'altres col·lectius com l'infantil. Per aquest motiu, la formació creu que la creació del Consell Local de Joves ha de ser el punt de partida perquè es destinin més recursos per a les polítiques de joventut.

El partit també espera que la iniciativa es concreti en un sol projecte capaç d'aglutinar tots els col·lectius de joves de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.