El número dos pel PP al Congrés, Jorge Fernández Diaz, demana que CIU entri al govern espanyol


  • Comparteix:

El número dos a les llistes del PP per Barcelona, Jorge Fernández Díaz creu que ha arribat el moment històric que Convergència i Unió assumeixi tasques de govern en un futur executiu espanyol encapçalat per Mariano Rajoy. En un acte de precampanya electoral a Can Cabassa, Fernández Díaz ha carregat, altra vegada, contra Carod Rovira de qui ha dit que busca, a la desesperada, col·locar-se en un futur govern de Zapatero o si no, tornar al tripartit com a conseller en cap.

Jorge Fernández Díaz ha emplaçat la federació nacionalista a treure’s els complexes de sobre i fer una passa històrica participant en un futur govern espanyol sota la presidència de Mariano Rajoy:

Jorge Fernández Diaz

Crec que CIU ha participat indirectament a través de suports parlamentaris. Ha arribat el moment de fer una passa històrica.


En una convenció amb militants i simpatitzants de la comarca, el número dos a les llistes per Barcelona ha carregat contra Carod Rovira i el seu compromís de votar una hipotètica investidura de Rodríguez Zapatero. Segons el secretari d'Estat, Carod busca desesperadament col·locar-se o bé en un govern espanyol d'esquerres o bé tornar al tripartit com a conseller en cap.

La presidenta del PP, Berta Rodríguez ha explicat que la convenció forma part dels actes de precampanya i que són l'escalfament de cara a unes eleccions, diu, 'esperançadores':

Berta Rodríguez

Estic encantada de tenir el Jorge Fdez aquí. Sempre ha estat al costat de Sant Cugat.


Fernández Díaz ha desgranat, davant un públic ja convençut prèviament, dels rèdits que deixen 8 anys de govern del PP a l'Estat. Entre les propostes: més baixada d'impostos i la creació, assegura, de dos milions de llocs de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.