Àlex Calmó, nou cap de la JNC Vallès Occidental-Sabadell


  • Comparteix:

Alèx Calmó en una imatge d'arxiu

Alèx Calmó en una imatge d'arxiu

El santcugatenc Àlex Calmó és el nou cap comarcal de la secció del Vallès Occidental-Sabadell de la JNC, després de ser elegit en l'assemblea extraordinària celebrada aquest diumenge. Amb Calmó, militant de la branca juvenil de CDC des del 2003, la secció torna a estar dirigida per un santcugatenc després que Jordi Puigneró deixés el càrrec al 2004.

Calmó, cap local de la JNC de Sant Cugat entre el 2006 i el 2012, es marca com a objectiu consolidar la divisió comarcal i millorar la coordinació entre els diferents col·lectius que en formen part. El cap comarcal compta amb el també santcugatenc Marc Vidiella en el nou equip.

El també conseller nacional de CDC per la JNC situa la consolidació del pes de la secció Vallès Occidental-Sabadell al país i promoure la creació de nous col·lectius al territori com dos dels seus objectius.

Àlex Calmó

Sempre ha estat una de les comarques puntals. La meva intenció és consolidar aquesta posició i promoure la presència al territori.


Aquest diumenge ha tingut lloc a Sabadell l'assemblea extraordinària que ha donat lloc al relleu al capdavant de la secció comarcal Vallès Occidental-Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.