Primera sessió del judici contra Maulets per falta de respecte a l'autoritat


  • Comparteix:

S'ha rebutjat l'acusació d'ultratge als símbols espanyols.

S'ha rebutjat l'acusació d'ultratge als símbols espanyols.

Maulets se sent satisfet perquè el jutge de Rubí ha rebutjat l'acusació d'ultratge als símbols espanyols que ha presentat la fiscalia en el judici dels fets del 6 de desembre. Els quatre acusats podrien haver de pagar entre 64 i 120 euros per manca de respecte a l'autoritat si la sentència que el jutge dictarà el 24 de febrer no els és favorable.

El jutge ha rebutjat l'acusació d'ultratge als símbols espanyols que ha presentat la fiscalia, mentre que ha acceptat el càrrec de manca de respecte a l'autoritat. Com a pena màxima, dos dels acusats podrien pagar 120 euros cadascun, mentre que els dos restants podrien pagar 64 euros respectivament. Una membre de Maulets, Alba Joé, manifesta que el rebuig a l'acusació d'ultratge als símbols espanyols afecta decisivament la sentència del 24 de febrer.

Alba Joé

Que s'hagi retirat l'acusació d'ultratge als símbols espanyols és decisiva per a la sentència del 24 de febrer


La policia local va denunciar els 4 integrants de Maulets per ultratge als símbols espanyols i falta de respecte a l'autoritat després que els joves cremessin una Constitució espanyola de cartró el 6 de desembre de l'any passat. El col·lectiu independentista va organitzar un conjunt d'actes per explicar el cas a la població. Alba Joé afirma que han rebut suport de la població santcugatenca.

Alba Joé

Hem rebut suport de Sant Cugat


Prop de 15 persones s'han concentrat davant dels jutjats de Rubí per mostrar el seu suport als 4 acusats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.